Toekomstconcept idee kerk en plein Overslag in beeld

IMG_0805

Tijdens de septemberkermis in Overslag kan je zaterdag 8 en zondag 9 september in de kerk (en op het plein) de toekomstvisie voor de kerk komen ontdekken.

Op basis van de inspraaksessies tijdens het afgelopen voorjaar werkten we een gedeelde toekomstvisie uit. Deze visie werd door een beeldend kunstenaar verbeeld in een aantal maquettes en posters voor kerk en plein…

 

Kom de verschillende maquettes en posters bekijken, vraag uitleg over wat je ziet en geef je mening!

 

Daarnaast kan je in de kerk ook kennis maken met de resultaten van (Overslagse) kunstenaars en creatievelingen die in verschillende kunstvormen hun inspiratie tonen. Beelden, schilderijen, tekeningen, foto’s afgewisseld met muziek en verhalen worden ook aangevuld met ‘werkjes’ door kinderen van #Sint-Laurensschool.

 

Op zaterdag 8 september ben je van 15u tot 18u welkom in de kerk. In de Zwarte Ruiter is er springkastelenfestijn in de tuin en nadien kan je heerlijk nagenieten tijdens het Spaghettifestijn…

 

Op zondag 9 september ben je van 14u tot 18u welkom in de kerk. Op het plein organiseert het #Feestcomité Overslag samen met het #wijkplatform Overslag, #KVLV Overslag, het kerkbestuur en de #gemeente Wachtebeke een feestmarkt met muziek, ritjes met paard en kar, kindergrime, gekke fietsen, hapjes en drankjes enz.